Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 1 januari 2014

hoera 6 jaar

Lieve allemaal,

als eerst wil ik bij deze iedereen een super gezond, gelukkig en zeer creatief 2014 toewensen.

ik hoop dat jullie allemaal een leuke dag en avond hebben gehad gister, vanaf vandaag kan het normale leven weer beginnen, dus ik zeg: kaartje plaatsen :)

ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, deze kaart was voor een meisje die 6 was geworden, ze was er erg blij mee.

het is een forever friends stempeltje geworden en is ingekleurd met distress inkt.

ik wens jullie een fijne dag toe voor vandaag

groetjes en tot ziens
angelique







4 opmerkingen:

Erica ♥ zei

Ik hou wel van deze kaartjes, die
heb je mooi gemaakt !

Een heel goed begin van het nieuwe jaar
met heel veel leuke dingen en knutselen.
De allerbeste wensen voor 2014,
op een mooi en creatief jaar ☺

Veel liefsss van Erica ☼

martina's kaartjes zei

heel erg leuk en mooi gemaaktç
een heel erg fijn, gezond, creatief 2014 !
veel liefs,
Martina
x

Creadiva zei
Deze reactie is verwijderd door een blogbeheerder.
Crealin zei

Hoi Angelique,

Je vroeg me op welk papier ik inkleurde. Ik kleur in met potloden op correspondentiekaartjes en nadien blend ik de kaart met distress inkt. Mocht je nog vragen hebben, laat het me gerust weten.

Groetjes,

Lins

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel