Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 20 september 2010

Wij gaan stoppen

Hallo allemaal,

Na lang wikken en wegen heb ik de knoop doorgehakt, er was te weinig animo voor de winkel en ik merkte gewoon dat het steeds slechter ging lopen.
Dus ik ga stoppen met de winkel.
Ik heb bijna alles in de aanbieding, er komen nog wat nieuwe stempels aan en er zijn ook net nieuwe stempels binnen, deze gaan niet in de aanbieding.
Mijn blog hou ik wel gewoon aan omdat ik straks dan weer tijd heb voor kaarten maken en berichtjes achter laten :)
 Maar ik zou met heel veel dingen zeker je slag slaan. Kijk gewoon even overal op de site of je wat leuks ziet.

groetjes en tot ziens in de winkel
http://www.hobby-angel.nl/

1 opmerking:

Sandra zei

Ik vind het super jammer dat je gaat stoppen maar vind het lief van je dat je vandaag twee lieve reacties op me kaarten op me blog hebt gezet.
Als ik je kan helpen, je weet me te vinden he.
Dikke knuf van mij
Gr sandra

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel