Volgers

Zoeken in deze blog

zondag 10 oktober 2010

Copic workshop bij de egel

Hoi allemaal,

Gister een onwijs gave workshop gevolgd bij De Egel, voor de copics en wat hebben we daar een hoop geleerd zeg, en wat een onwijs leuke groep.
Alles was super goed verzorgd en heel duidelijk, we kregen nog een heel boekwerk mee om zelf een heel stappenplan in te maken, dus erg leerzaam :)

We waren er zo onwijs weg van, dat we gelijk een afspraak hebben gemaakt voor het 2de deel van de copics workshop, helemaal leuk, heb er veel zin in.....

nou ik wil annie graag bedanken voor de wel geslaagde workshop en alles was super goed geregeld, lekker eten en drinken en een top workshop, tot november :)

groetjes Angelique

Geen opmerkingen:

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel