Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 24 februari 2011

en de winner is....................

Hoi allemaal,

jawel, vandaag alweer een jaartje ouder, alweer 31 jaartje.

Ik wil iedereen uiteraard bedanken voor de lieve berichtjes en emails en uiteraard kaarten die ik heb mogen ontvangen, ze zijn prachtig.
Leuk dat jullie ook allemaal volger zijn geworden van mijn blog :-)
het was moeilijk kiezen, daarom heb ik iedereen een nr gegeven en mijn zoontje een nr laten trekken en de winner van de verrassingscandy is:
CARLA Beekens van http://creaties-by-carla.blogspot.com/
van harte gefeliciteerd meid.
Als je mij je adresgegevens even stuurt via de mail, dan komt het pakketje naar je toe.

Lieve groetjes
Angelique

3 opmerkingen:

Chantal zei

Gefeliciteerd Angelique en gefeliciteerd Carla.

Groetjes Chantal

Carla zei

Hoi Angelique,

Wat lees ik nu heb ik de candy gewonnen. Nou hier ben in toch blij mee , Jij vandaag jarig van harte gefeliciteerd en ik morgen jarig.
Heééééééééééél erg bedankt

Liefs Carla

Desirée-ScrapDees zei

proficiat!

En jij nogmaals gefeliciteerd met je verjaardag!

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel