Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 22 februari 2011

Hart des liefde

Hoi allemaal,

Ik zag hier zo nu en dan al eens wat harten voorbij komen die zo mooi versierd waren dat ik dacht hmmm daar kan je wel wat mee.

nu was het even om uit te proberen  omdat mijn schoonouders in oktober 45 jaar getrouwd zijn..
Maar het resultaat is wel erg leuk geworden dus is dit toch maar alvast voor mijn schoonouders hihihihi.
de afdrukjes heb ik van http://scrapping-attack.blogspot.com/, maar ondertussen komen er nogal wat zoveel jaar getrouwde mensen aan hihihi dus heb ik de stempel maar aangeschaft :)

Ik ben erg benieuwd naar jullie reactie.

Lieve groetjes
Angelique


5 opmerkingen:

Desirée-ScrapDees zei

oh die is leuk zeg, misschien nog wat linten onderaan hangen of zo, maar echt prachtig. En tja dat wordt nog meer maken dus, want nu hebben ze hem al gezien!

chantal zei

wouw schitterend hartje angelique
erg leuk gedaan
liefs chantal

BA zei

this is so cute angelique!!!
xoxo BA

Chantal zei

Oh, wow, dit is ontzettend leuk zeg!
Groetjes Chantal.

miriam zei

Oh die is leuk
En mocht ik het morgen vergeten las net ergens dat je morgen jarig bent

Alvast hartelijk gefeliciteerd en een hele fijne dag

gr miriam

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel