Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 27 juli 2011

mijn vogelhuisje

Hoi allemaal,

als eerst wil ik even iedereen bedanken voor de berichten die jullie hebben achter gelaten bij mijn vorige kaart, ik vond het erg leuk om te lezen wat jullie van mijn creaties vinden.

zo daar ben ik weer het heeft even geduurd, maar ik heb mijn vogelhuisje dan eindelijk af, ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden en zou het weer leuk vinden als je een berichtje achter laat.

De stempel zijn van penny black, ja ja dat is mijn nieuwe verslaving hahahhaa....
verder zijn mijn stempels gister binnen gekomen uit amerika die ik had gewonnen bij de penny black challenge, dus daar komt binnenkort weer een kaartje van :)

lieve groetjes
angelique








7 opmerkingen:

miriam zei

Hij is lief en mooi geworden je vogelhuisje

gr miriam

Petra zei

Hoi meis,
Ik kan niets anders zeggen dan Wauwwwwwww! Een super mooi en leuk vogelhuisje is het geworden!
Knuffel, Peet.

Chantal zei

Wat een te gek vogelhuisje en wat mooi gelukt zeg! Groetjes, Chantal

Soep zei

leuk gemaakt superrrrrrrr
liefs,ans xx

Anneke zei

Wat een schattig vogelhuisje!
En zo lief he die stempeltjes van Penny Black :)
Groetjes Anneke

chantal en sygrid zei

schitterend vogelhuisje angelique
erg leuk gedaan
liefs chantal & sygrid

Jocelyn aka JoBear2 zei

Hello Angelique,

Thanks for stopping by my blog and for your lovely comments about my teddy bear card and for becoming a follower :-)

I really love your birdhouse and the way you have decorated it - it's so gorgeous! I see that you are a BIG Penny Black fan like me - I LOVE their stamps and want to buy every one!

{{hugs}}
Jocelyn

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel