Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 29 augustus 2011

kerstkaartje

Hoi allemaal,

zo hier weer een kaartje, ja ja nu moeten de kerstkaarten toch wel af komen, gelukkig hoef ik er niet zo heel erg veel te doen hihihihih.
zou het weer erg leuk vinden als je een berichtje achter laat.

lieve groetjes
angelique


5 opmerkingen:

miriam zei

leuke mooie kerstkaart
gr miriam

chantal en sygrid zei

schitterende kerstkaart angelique
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

stempelfreaks zei

Wat een prachtige kerstkaart heb je gemaakt. via via kwamen we op jouw blog terecht. Zie ik dat je ook uit berkel komt. Wat leuk. We zijn gelijk volger van je geworden.
Groetjes Astrid & Larissa

Liz, zei

These are gorgeous, super cute!

Liz x

debby4000 zei

Gorgeous and adorable cards.
luv
Debby

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel