Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 17 oktober 2011

merry christmas forever friends

hoi allemaal,

zo nu gaat het toch wel echt weer een beetje op de herfst lijken, van het weekend hoorde ik zelfs mensen de auto krabben, jawel het had gewoon gevroren, nou dan maar weer tijd voor een kerstkaartje :)

dit keer mijn nieuwe stempels van forever friends gebruikt,zijn ze niet schattig :)

de namen van de stempels zijn a cup of cocoa en my christmas present :)

ik zou het weer leuk vinden als je een reactie achter laat.

lieve groetjes en een fijne dag
angelique

5 opmerkingen:

Annemarie en Merit zei

wat een leuke kerstkaart.

groetjes annemarie en merit

chantal en sygrid zei

schitterend kaartje angelique
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

miriam zei

mooie leuke kaart
gr miriam

Jolanda zei

Hoii Angelique,

Jeetje wat heb je weer een hoop kaartjes gemaakt. Super gaaf hoor!!!
Helaas kan ik nog steeds niets plaatsen op mijn blog dus heb ik nu op de zaak maar even een oproepje gedaan. Hopelijk weet iemand wat ik moet doen.
Groetjes van Jolanda

Wilma zei

Hallo Angelique,
Nu ik je blog gevonden heb (dit naar aanleiding van je berichtje op mijn blog) wil ik je ook gaan volgen ☺☺☺. Ik ben helemaal "weg" van de Forever Friends en ik zag hier al diverse PRACHTIGE kaartjes met FF.....dus de beslissing was snel genomen.
Liefs Wilma

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel