Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 1 december 2011

eindelijk is hij klaar

hoi allemaal,

omdat mijn paps 4 december jarig is, had ik al de hele tijd een leuk idee in gedachten met wat ik wou gaan maken en nu is hij eindelijk af.

de magnolia stempels die ik heb gebruikt zijn pasta edwin, chef tilda en kitchen tilda, verder nog tin box en als laatste Recipe card.

verder zijn de afdrukjes ingekleurd met copics, alleen chef tilda haar gezichtje en de broek van pasta edwin heb ik gedaan met de flexmarkers, ook heel erg leuk om te doen en geeft een mooi effect.

verder nog 2 bedeltjes erbij gehangen, 1 van een vork en 1 van een mesje.

lieve groetjes
angelique


4 opmerkingen:

Sandra's Scrapsels zei

Ooow, wat een supergave hanger heb je gemaakt zeg!! Ziet er heel leuk en gezellig uit zo met het kookthema!

Groetjes, Sandra

Wilma zei

Hallo Angelique,
Alvast Gefeliciteerd met je vader en zo te zien kan hij wel een potje koken. LEUK om zoveel stempels te gebruiken en dan die pollepel.....HEERLIJK.
Liefs Wilma

Chantal zei

Erg leuk! Alvast gefeliciteerd!
Groetjes Chantal

Anneke zei

Wat is dit mooi zeg!! Echt een super leuke hanger heb je gemaakt :)
Groetjes Anneke

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel