Volgers

Zoeken in deze blog

zaterdag 30 maart 2013

Gefeliciteerd met je verjaardag

Goedemorgen allemaal,

pfff vanmorgen stond ik op en toen was het toch wel raar buiten, de zon scheen en het sneeuwde,nouja zeg, het moet nu toch alleen maar zon zijn en lekker warm????

nouja het blijft in ieder geval knutsel weer, en heb ik een kaartje gemaakt, deze is voor mijn oma, die viert morgen haar verjaardag.

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, ik ben zelf na eigen zeggen wel erg content over de kaart.

ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat.

Nou komtie:1 opmerking:

Gery zei

Wat een geweldig leuke en mooie kaart heb je gemaakt voor je oma!
Als ik mezelf naga, zou ik wel heeeeel blij worden van zo'n kaart hoor!
Fijn paasweekend en groetjes van Gery

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel