Volgers

Zoeken in deze blog

zaterdag 11 mei 2013

In Memorium PLUIS

Lieve allemaal,

Jullie hebben al weer een tijd niks meer gehoord van deze kant, maar dat komt omdat we eindelijk ons huis hebben verkocht en nu bezig zijn met ons nieuwe huis in Nootdorp.
We zijn er hard aan het werk en verwachten rond 25 mei over te gaan.

We zijn super blij en kunnen niet wachten, maar het trieste nieuws vandaag kwam hard aan.

Onze lieve poes Pluis is gisteravond aangereden en aan haar verwondingen overleden.
Pluis mocht maar 1,5 jaar bij ons zijn, ze had echt nog een heel leven voor ons.
We zijn er echt kapot van, we hebben ook besloten om in onze nieuwe tuin een soort hek te gaan maken zodat de katten niet meer de tuin uit kunnen maar toch wel lekker buiten kunnen zijn.

Ik mis pluis ontzettend, ze was echt me maatje, hier even 3 foto's van haar, want die andere staan nog op de andere computer.
Pluis
05-09-2011 - 10-05-2013

Lieve Pluizemuis,
Waar zal ik eens beginnen. Pfff wat een zware en zwarte dag is dit.
Helaas kregen we vandaag een telefoontje van de Dierenambulance, we hebben uw kat gevonden, ze is aangereden en overleden, we komen haar zo brengen.
Er moest nog een kat bij komen en wel een lapjes kat.
Ik heb heel marktplaats afgezocht en ja hoor, daar stond je, te koop, lapjes kat, je was samen over met je broertje, of zusje, dat weet ik niet precies meer.
Je was wel wat schuw, maar als snel vond je je draai hier in berkel.
Je bracht Boomer het hoofd op hol en je was verliefd op Joey.
Zodra ik even bij joey in zijn slaapkamer ging kijken kwam je aangerend en sprong je op bed bij Jo.

Buiten waar al het gevaar dreigt dat vond je geweldig, je rende de straten op en af, en als ik dat zo zag zat ik met mijn hart in mijn keel en dacht ooooh pluis doe dat nou niet.
Jij zag totaal geen gevaar en was een echte waaghals, aan de overkant bij onze buren staat een boom in de tuin, en oooh wat klom je daar graag in om achter de vogels te jagen, die dan snel weg vlogen en op het dak gingen zitten uitdagen.
Soms bleef je wel eens een nachtje weg, ik werd dan om het uur wakker en ging kijken of je er al was, als je er nog niet was had ik al de grootste ramp senarioos in mijn hoofd gehaald.
maar nee hoor, de volgende ochtend zat je gewoon weer netjes in de tuin te wachten tot je weer naar binnen werd gelaten, en als dat niet gebeurde, nou dan wurmde je je door joey zijn slaapkamer raam en ging je lekker op bed liggen tot we je vonden.
Ook Dit keer was je weer een nachtje weg en ook trouw ging ik kijken of je er al zat, maar helaas je kwam niet opdagen, ik kreeg een heel eng gevoel in mijn hoofd en buik, dit klopt niet, je moest er al lang zijn.
Vanmiddag kregen we een telefoontje van de Dierenambulance, we hebben uw kat gevonden, ze is aangereden en overleden, we komen haar zo brengen.
En daar lag je, opgebaard in een mandje in de ambulance, ja jij was het echt.
Ik kon het niet geloven maar helaas het is waar, je bent er niet meer.
We zullen je nooit meer vergeten pluis, rust zacht.

Bijzonderheden:
Behalve dat je super lief was,
Pluis was gek op mijn kruik, ze ging er altijd heerlijk op liggen sabbelen en viel er daarna op in slaap, je miste denk ik je mama.
Je was ook gek op wat, als het buiten regende wilde je naar buiten en ging je op het dakje van onze schuur zitten in de regen.
En ook de kraan, daar was je zo gek op, eerst je kop eronder en dan pas drinken hihhihi, zo leuk was dat altijd.
Verder was je de diva van ons allemaal, iedereen waste je en iedereen liep met je weg, jij en daisy gingen niet zo goed samen, helaas hebben we geen tijd meer gehad om het toch nog een beetje goed te laten komen.
Lieve pluis je was maar 1,5 jaar bij ons, maar we hebben van je genoten lieverd.
Nu kun je veilig rennen over de regenboogbrug.
Geef je diezel en Lady een dikke kus van ons.
Rust zacht lieve pluis.

2 opmerkingen:

marion zei

Gecondoleerd en heel veel sterkte met dit vreselijke verlies. Ik moet er niet aan denken :(, knuf, Marion

Anja's weblog zei

Wat hartstikke sneu. Ik wens je veel sterkte met dit verlies.

Groetjes
Anja

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel