Volgers

Zoeken in deze blog

woensdag 4 december 2013

kaartje voor papa

hoi allemaal,

vandaag eindelijk weer een kaartje, ik heb eindelijk wat tijd gehad om kaartjes te maken dus de komende dag komen er weer wat aan hoor :)
Uiteraard zitten daar ook wat kerstkaarten bij.

Dit keer een mannen kaart, ik vind het toch altijd wel moeilijk hoor, maar hij is aardig gelukt al zeg ik het zelf, ik heb er 2 gemaakt, met verschillende kleuren, de eerst kaart vind ik toch wat mooier, dan de 2de ivm de kleuren.

ben erg benieuwd wat jullie er van vinden,

wens jullie een fijne avond en voor morgen een fijne sinterklaas.

Dikke kus
angelique


1 opmerking:

Renate zei

Super mooi kaartje! Laat maar komen, die kerstkaartjes. Fijn om weer wat van je te horen/lezen.

-xies- Renate.

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel