Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 30 maart 2015

Een kado voor oma

Hoi allemaal,

Daar ben ik weer.
Dit keer een de kado mal gebruikt van Doobadoo, Super leuk om te gebruiken, helaas had ik geen tijd meer voor de enveloppe.

Ik heb hem versierd met het papier van shaby, De stempel is van Wild Rose super schattig toch die nijntjes, ik vind ze super.
Ze zijn ingekleurd met distress inkt, verder uiteraard glitter :)
Ik heb ook nog even een foto erbij gedaan van wat mijn zoontje er van heeft gemaakt, helemaal geweldig toch :)

Ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden.

Lieve groetjes en tot snel weer
Angelique

Geen opmerkingen:

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel