Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 10 september 2010

kaart van de week 3

Hoi Allemaal,

Hier weer mijn kaartje van de week, wat is het een plaatje he, deze was voor mijn nichtje, zij werd alweer 10 jaar en vondt hem helemaal geweldig, ze wil nu ook graag gaan leren om met copics te kleuren, dus wellicht toch een kleine workshop in het verschiet :)
Deze stempel is weer te koop in de winkl en zo ook het papierblok van marianne design met zachte kleuren.
Ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat, mag natuurlijk ook gewoon comentaar zijn he, ook ik moet nog een hoop leren.
Lieve groetjes en een fijn weekend
Angelique

3 opmerkingen:

Karin zei

Hello Angelique,
Mooi kaartje met leuke stempel. Fijn dat je nog een compagnon van 10 jaar bij je hebt om te leren. Ja, vroeg geleerd is oud gedaan.
Nog een fijne dag.
Karin

Sandra zei

leuke kaart angelique, ziet er goed uit.
Gr sandra

Chantal zei

Hoi Angelique,

Mooi kaartje! Lief stempeltje ook!

Fijn weekend,

Groetjes Chantal.

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel