Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 13 september 2011

boys

Hoi allemaal,


zo hier ben ik weer met een kaartje, dit keer is het een kaartje voor thijs, het zoontje van een goede vriendin van mij.
Ook zijn broertje is bijna jarig, dus daar komt later deze week ook nog een kaartje voor, maar deze wilde ik alvast met jullie delen.
Ik vind het altijd erg moeilijk om een mannen/jongens kaart te maken, maar ik moet zeggen dat ik deze wel goed gelukt vindt, meestal maak je het toch af met een bloemetje ofzo, maar voor een stoere knul kan dat echt niet.


Naam stempel: Buzzcraft Oliver's Orchard
Papier: G studio travel


het afdrukje is weer ingekleurd met copics en het randje is oud gemaakt met distress.


zou het leuk vinden als je weer een berichtje achter laat


lieve groetjes en een fijne dag
Angelique
5 opmerkingen:

Carla zei

Hoi ,

Wat een leuke jongenskaart en wat mooi ingekleurd, ik vind het ook heel moeilijk hoor een jongenskaart, maar deze is fantastisch,

Groetjes Carla

Chantal zei

Mooie kaart hoor want jongens/mannen kaarten vind ik altijd erg moeilijk! ook omdat je er altijd iets omheen wilt maken en dat wordt dan weer te vrouwlijk! Maar deze is zeer goed gelukt hoor!
Groetjes Chantal.

miriam zei

mooie kaart
gr miriam

chantal en sygrid zei

schitterend kaatrje angelique
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

mandy zei

dit is ook al een super kaartje. Leuk toch om een keer een jongens kaart te maken. De stempel is ook superleuk!
groetjes mandy
ik lig morgen onder de brievenbus hoor hihihi!

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel