Volgers

Zoeken in deze blog

zondag 25 september 2011

kerstkaartje van lili of the valley

hoi allemaal,

hier weer een kaartje van mij, de griep heerst hier nog lekker door het huis, ik stront verkouden en mijn kleine schatje verkouden en buikgriep..
dus het is een beetje aanpappen, maar het is toch gelukt, ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden en wat leuk dat ik er weer zoveel nieuwe volgers bij heb, vindt het echt super als ik reacties krijg en ook volgers hihihihii, bedankt voor jullie complimenten allemaal.

lieve groetjes
angelique4 opmerkingen:

Petra zei

helemaal leuk, geinig zo die parelketting aan de zijkant..toppie en beterschap in huis...knuf peet

Liefs Ineke zei

Wat een mooie kerstkaart heb je gemaakt.

Groetjes van Ineke

chantal en sygrid zei

schitterend kaartje angelique
erg mooi gemaakt
liefs chantal & sygrid

Chantal zei

Mooie kaart heb je gemaakt tijdens het ziek zijn!
Van harte beterschap voor jullie beide!

Liefs Chantal

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel