Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 25 oktober 2011

tijdje even niet aanwezig (geweest)

hoi allemaal,

het is alweer even een tijdje geleden dat ik op het blog ben geweest, dit heeft uiteraard zo zijn redenen, ik had nogal vaak last van mijn verstandskies die helemaal opzij groeide, maar omdat ik zo ontzettend bang ben voor de kaakchirurg had ik al 6x mijn afspraak afgebeld, nu had ik dus weer last en dacht bij mijzelf ja nu kan het echt niet langer zo hoor, dus ik vorige week maandag gebeld (in de hoop dat het nog wel ff zou duren voordat ik langs kon komen) maar nee hoor, een week later was er toevallig net een plekje vrij gekomen :(
dus gister was het zover, naar de kaakchirurg, nou de kies is eruit hoor maar je moet niet vragen hoe...
hij lag zo ontzettend die dat de chrirurg er naast een gat moest boren om hem eruit te krijgen, dus een hoop getrek en heeel veel napijn, het ergste vond ik eigenlijk de prikken, die doen zoveel pijn, eenmaal de prikken gehad viel ik bijna flauw van de pijn, ooooh wat een drama allemaal.
nou goed in iedergeval is mijn inspiratie ver te zoeken momenteel en ben dus ff afwezig en moet ook echt nog even bijkomen van wat er allemaal is gebeurt op de een of andere manier heeft het er allemaal goed in gehakt zeg maar.

ik wens iedereen een fijne dag toe
lieve groetjes
angelique

5 opmerkingen:

miriam zei

klinkt niet zo leuk allemaal Beterschap en hopelijk komt je inspiratie straks snel weer terug
gr miriam

Jolanda zei

Oeiiii Angelique Dat is niet zo leuk allemaal.
Kan mij voorstellen dat je even geen zin hebt om iets te maken. Maar je gezondheid gaat toch voor hoor...dus even lekker rustig aan. Heel veel sterkte en ik zal je snel mailen. Daar komt het ook maar niet van.
Groetjes van Jolanda

Wilma zei

Hallo Angelique,
Van ♥-e Beterschap toegewenst.
En de inspiratie zal heus wel weer terug komen.....soms kan "gewoon" beginnen al helpen.
Liefs Wilma

Lins zei

Heel veel beterschap Angélique, ik ben daar ook geen held in dus ik kan je heel goed begrijpen dat je bang was.
Verzorg jezelf heel goed he!

Vele groetjes,

Lins x

chantal en sygrid zei

hoi angelique
een beetje een late reactie van mij:$ maar ik weet precies wat je doormaakt hier zit nog zoon angsthaas. ik moest er afgelopen dinsdag aan geloven om naar de tandarts te gaan:( mijn voortand was afgebroken dus moest ECHT heen. eenmaal daar hebben ze mij wel 6x moeten verdoven en telkens wist hij weer een gevoelige plek te vinden waardoor er weer een prik bij kwam. ik wens je heel veel sterkte toe en hoop dat je net als ik snel van de pijn af bent;)
liefs chantal

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel