Volgers

Zoeken in deze blog

zaterdag 29 oktober 2011

zo daar ben ik weer

Hoi allemaal,

zo hier ben ik eindelijk weer, heeft toch wel ff geduurd hoor, maar goed, het gaat al wel wat beter met mijn kies, heb nog wel veel pijn en mijn wang is nu ipv een blauwe plek mooi geel aan het worden hahahaha, het ziet er echt niet uit.

nou verder ook weer leuk nieuws, mijn nichtje is vorige week bevallen van een prachtige dochter en daar wou ik uiteraard een leuke kaart voor maken, het is een romperkaart geworden.
ik zou het erg leuk vinden als je een berichtje achter laat op mijn blog, ik geniet er altijd erg van

lieve groetjes en een fijne avond
angelique
1 opmerking:

Angelique zei

ooh wat een schattige kaart.
En natuurlijk gefeliciteerd.

Veel liefs Angelique

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel