Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 14 november 2011

verjaardagskaartje met magnolia

hoi allemaal,

zo hier weer eens een gewoon kaartje, even geen kerst hihihihii..

het is weer een leuk magnolia stempeltje geworden en het papier is van maja design en fabscraps.

het stempelafdrukje is weer ingekleurt met copics en het blauwe achergrondje is met chalk gedaan, geeft altijd wel een leuk effect dan zo een wit kaartje.

ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat op mijn blog enne vergeet de candy niet he, het is maar voor een weekje, dus doe mee en win wat leuks ;)

groetjes
angelique3 opmerkingen:

Linda zei

Wat een lief kaartje
gr linda

Annette zei

Wouw prachtig kaartje hoor. Ben meteen volger geworden...
Heel mooi geheel,xoxo Annette

Chris zei

Such a sweet card and I love your colouring and design, so very pretty. Chris :)

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel