Volgers

Zoeken in deze blog

donderdag 2 februari 2012

forever friends it's a boy

Hoi allemaal,

zo het heeft even geduurd maar hier dan eindelijk weer eens een kaartje, maar ga wel weer proberen om meer kaartjes te maken hoor, pfff kreeg bijna afkick verschijnselen hahahahhaha.

Nou goed ik heb een kaartje gemaakt in de vorm van een hart, ik had ooit eens een ws bij anita gedaan en heb dit als leidraad aangehouden.

het forever friends beertje is een sticker, daaromheen allemaal steentjes van de hotfix. het hard heb ik met distress ingekleurd want anders is het kaartje ook maar zo wit.

ik hoop dat jullie hem weer leuk genoeg vinden om een reactie achter te laten ;)
tot snel

veel liefs
angelique
2 opmerkingen:

jolanda zei

Wat een lief kaartje

Anja's weblog zei

Hoi,

Ten eerste nog bedankt voor je superleuke commentaar op mijn blog.

Ik vind de kaarten die jij maakt ook erg leuk. En wat heb je een hartstikke leuke blogachtergrond:))

Ik ga je ook even op mijn blog toevoegen.

Groetjes
Anja

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel