Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 3 februari 2012

weer een kaartje

hoi allemaal,

jawel, gister weer eens tijd gehad voor een kaartje, en ik moet zeggen ik vind hem erg leuk geworden.
dit keer een van de nieuw serie van magnolia stempeltje.
Wat leuke stansjes gebruikt van de creatables, het volgelhuisje, vogeltje en de klimop.
tilda is ingekleurd met copic markers het papier is van Pion, en het postcardje die achter tilda zit is ook van pion.
Achter het afdrukje heb ik wat gaas geplakt, dat kwam ik al eens eerder tegen op een aantal blogs en vind het effect erg mooi.
verder heb ik de randen bewerkt met distress inkt, vintage photo.

ik hoop dat jullie weer een berichtje achter laten op mijn blog, voor iedereen alvast een heel fijn weekend enne hier kunnen we niet wachten tot de sneeuw gaat komen, ik heb al wat fotos gemaakt van de lucht hoe hij nu is en dan eens vergelijken hoe de lucht er vanmiddag uit ziet, die foto's ga ik later nog plaatsen.

lieve groetjes
angelique


3 opmerkingen:

miriam zei

het is een mooie kaart
gr miriam

martina's kaartjes zei

leuk en lief kaartje
grtjs, martina
x

Ballie (Bennarda) zei

Heel mooi kaartje, mooie kleuren.
groetjes Bennarda (Ballie)

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel