Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 6 juli 2012

chocolade doosje voor de juf

Hoi allemaal

vandaag begon bij de peuterspeelzaal de vakantie en vierde dus juffen hun verjaardag.
Dit was dikke pret en uiteraard tijd voor een leuk kadotje.,
joey heeft zelf allemaal gekleurde veertjes (van de hema) geplakt op een vel papier en mama heeft nog een leuk chocolade doosje gemaakt voor de juffen.

ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden de eerste is met de magnolia stempel pearl tilda is het geen plaatje van summer memories 2012.

en de 2de is van penny black dat blijven toch weer heerlijke stempeltjes he.

ze zijn ingekleurd met distress inkt en de tasjes zijn voorzien met een klittenbandje aan de binnenkant.

lieve groetjes angelique
3 opmerkingen:

Marga50 zei

Dat ziet er heel leuk en verzorgd uit. Groetjes Marga.

Lins zei

Hoi Angelique,

je chocoladedoosjes zijn prachtig en beide stempels zijn super ingekleurd. Ook de tekstachtergrond vind ik heel mooi erbij passen. De juffen zijn nogal verwend door jullie :-)

Fijn weekend,

Lins

Elaine zei

These are both so beautigul Angelique.
I love the mermaid Tilda, and all your sparkle.

Big hugs
Elaine xx

PS I did reply to your email yesterday, which I hope your received x

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel