Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 14 september 2012

Take Care

Hoi allemaal,

vandaag een super drukke dag, eerst met mijn mams heerlijk naar de beurs in rijswijk geweest, ff lekker wezen slenteren, echt heerlijk genoten.
Lekker veel spulletjes gekocht en nog 2 workshopjes gevolgd, 2 witten kerstkaarten gemaakt.
Het is wel moeilijk hoor, ik vind het dan al snel te simpel omdat ik van veel kleurtjes hou hihihihi.

Daarna naar huis en op naar het ziekenhuis omdat mijn schoonmoeder daar ligt, zij heeft een maagbloeding gehad, dus even op ziekenbezoek, en dan kan ik natuurlijk niet aan komen zonder kaartje he ;)

dus dit is het kaartje wat  ik heb gemaakt, de stempel is van lili of the valley..
het afdrukje is ingekleurd met copic markers.

ik ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden.

ik wens iedereen alvast een heel fijn weekend en mooi weer toe.

lieve groetjes angelique

en dit zijn de workshopkaartjes, het is niet helemaal mijn ding en vind ze ook niet helemaal op en top, maar wil ze toch graag met jullie delen2 opmerkingen:

Angelique zei

wat een mooie kaarten.
erg mooi gemaakt.

veel liefs Angelique

Anja's weblog zei

Wat een superlief kaartje met die lily of the valley. Heel mooi. En die andere kaartjes vind ik ook mooi hoor...het is best wel eens leuk om wat naders te proberen toch?

Groetjes
Anja

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel