Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 16 oktober 2012

kaartje voor mijn mama want die is jarig

Goedemorgen lieve bloggers,

zo wat een weertje weer he vandaag, het is me daar toch nat buiten, ja ja de herfst is echt begonnen, hoewel ik net hard moest lachen toen ik op de buienrader keek, zij geven aan dat het komende zondag 25 graden jawel je leest het goed, het gaat dan 25 graden worden, is dat geen giller, zo midden in de herfst hahahhaa.
Ben benieuwd hoe lang het er blijft staan ;)

nou genoeg over het weer, dit kaartje had ik voor mijn mams gemaakt, die was jarig, ze was er erg blij mee, en vond hem erg mooi :)

ik ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden, het idee komt van een goede vriendin van mij Noa, zij is ook een groot fan van scrappen maar heeft jammer genoeg geen blog, ik ga haar nog wel eens overhalen hihihihhi.

verder wil ik julle nog even bedanken voor de lieve reactie op mijn vorige (kerst)kaart, heel leuk om te lezen, bedankt allemaal, ik ben weer erg benieuwd wat jullie van deze kaart gaan vinden.
ik heb eerst van een scrapvel een hart geknipt en daar een envelop van gevouwen, toen de band gemaakt om de envelop dicht te houden, en daarna de tag als kaart.

lieve groetjes angelique


4 opmerkingen:

Janny zei

Gefeliciteerd met de verjaardag van je moeder, ik denk dat ze heel blij met je kaart was, hij is prachtig,liefs Janny

Karin zei

Wat een schatje! Weet zeker dat je moeder daar heel erg blij mee is. Nog proficiat! Groetjes Karin

anita01 zei

Alsnog van harte hoor met je moeder en wat een geweldig leuk idee kaart heb je voor haar gemaakt, supers hoor.

Lief beertje, tja echt te leuk;o)

Warme groetjes en tot gauw,
Anita

Miss StampAlot zei

Supercute =)

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel