Volgers

Zoeken in deze blog

maandag 11 februari 2013

Er is er 1 jarig hoera hoera, dat kun je wel zien....

Hoi allemaal,

Als eerst wil ik jullie graag bedanken voor de reactie op mijn vorige kaartje voor mijn oom, ondertussen gaat het steeds een stuk beter met hem en krabbelt hij weer overeind.

Nu dus weer tijd voor een nieuwe, en dit keer voor een jarige man.

ook dit keer is het een henry geworden , ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, ik vind het hem zelf erg leuk geworden, hoop dat de inspiratie weer blijft komen, op naar de volgende kaartjes :)
Maar als ik naar jullie sites kijk dan komt de inspiratie weer naar boven hoor :)

Hij is gekleurd met copic markers en het papier is weer van maja design walking in the forest.

nou ik ben weer erg benieuwt naar jullie reacties.

lieve groetjes
angelique




2 opmerkingen:

Yvonne Donders zei

Hallo Angelique,
Je kaartje is heel leuk. die stempel is ook geweldig en mooi ingekleurd.
Liefs Yvonne

marion zei

schitterend gemaakt en superleuke stempel :), liefs, Marion

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel