Volgers

Zoeken in deze blog

vrijdag 19 september 2014

hier weer een nieuw kaartje

Hoi allemaal,

zo ik schaam me bijna hoe lang ik al niet op mijn blog ben geweest, het ontbrak me echt aan inspiratie en had te veel drukte hier momenteel.
Maar nu eindelijk weer eens een kaartje,
Het is gemaakt van de paperpad van Graphic 45 Botanical tea, tjonge wat is dat een prachtig blok zeg, ben nu bezig met nog een kaartje hiervan een een boekje.
Ik heb voor de zekerheid nog maar een nieuw blok besteld, ik vind hem echt super.

ook zitten er een paar plaatjes in van de blok Graphic 45 secret garden, ook een prachtig blok trouwens.

ik ben erg benieuwd wat jullie er van vinden, iets anders als wat jullie gewent zijn, dit keer helemaal zonder stempels ;)

ik zou het leuk vinden als je een berichtje achter laat :)

ik wens iedereen een fijne avond en een goed weekend.groetjes angelique

1 opmerking:

Erica ♥ zei


Een prachtige kaart, en zeker heel erg mooi papier ☺
Een leuke en gezellige (knutsel) zondag ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel