Volgers

Zoeken in deze blog

dinsdag 30 september 2014

kaartje voor mama

Hoi allemaal,

ja ja daar ben ik weer, met een kaartje voor mijn moeder, die is vandaag jarig en dan moet ik natuurlijk wel een kaartje maken :)

ik heb het weer gehouden bij mijn favoriete papier van graphic 45 botanical tea.
Ik vind het zo een geweldige lijn,

ik ben weer erg benieuwd wat jullie er van vinden, ik heb hem ook wat bewerkt met wat glitter, daar ben ik gek op en mijn moeder ook ;)

ik wens jullie een fijne avond en tot snel weer

groetjes angelique3 opmerkingen:

jolanda zei

hele leuke kaart

Renate zei

Schitterend kaartje. Deze zal vast erg gewaardeerd worden door je moeder.
Zelf ben ik ook groot fan van Graphic 45.

-xies- Renate.

Erica ♥ zei


Hoi Angelique,

Wat een mooie kaart heb je voor je mams gemaakt, super papier !
En van ♥-e gefeliciteerd ☺

Gezellige en fijne (knutsel) dagen ☼
Liefs van Erica
{Heidebloempjuh}

Over mij

Mijn foto
Berkel en Rodenrijs, Zuid Holland, Netherlands
Mijn naam is Angelique en ben bijna 30 jaar.(24-2) Ik ben gelukkig getrouwd met klaas en heben een zoon joey van 13 maanden oud, verder hebben we 4 katten, 3 mannen (max, spike en boomer) en 1 vrouwtje(daisy),2 valkparkieten, en 2 catharina parkieten en om het compleet te maken nog een aquarium met zoetwatervissen. Zo'n 7 jaar geleden ben ik begonnen met het maken van kaarten, eerst 3d en nu heb ik de stempel verslaving te pakken. Het meest werk ik met cute stempels, dit zijn stempels zoals magnolia, Penny Johnson ,Whiff of Joy, Sarray key ed. Verder vindt ik het inkleuren met distress inkt erg leuk, ook het inkleuren met aquarel potloden en geurloze terpetine is erg mooi. Ook werk ik graag met glitter, dat geeft de kaart altijd weer een extra tintje vindt ik zelf. Nou dit was het wel een beetje zo, als je vragen hebt mag je natuurlijk altijd mailen. groetjes en een fijne dag angelique Hobby-Angel